Stanley Bridge Dairying Company

Zone d'identification

Type d'entité

Collectivité

Forme autorisée du nom

Stanley Bridge Dairying Company

Forme(s) parallèle(s) du nom

Forme(s) du nom normalisée(s) selon d'autres conventions

Autre(s) forme(s) du nom

Numéro d'immatriculation des collectivités

Zone de description

Dates d'existence

1893-[1940s]

Historique

The Stanley Bridge Dairying Company was incorporated by a private statute of 1893 (Cap. 16) for the manufacture, purchase, and sale of butter and cheese. Milk and cream was collected from patrons on up to eleven routes in the district surrounding Stanley Bridge. This was turned into cheese and butter which the company then sold. Cheese making ceased after the 1934 season but butter continued to be produced until the 1940s.

Lieux

Statut juridique

Fonctions et activités

Textes de référence

Organisation interne/Généalogie

Contexte général

Zone des relations

Zone du contrôle

Identifiant de la description

Identifiant du service responsable de la description

Règles et/ou conventions utilisées

RAD 24.1Ac

Niveau d'élaboration

Niveau de détail

Dates de production, de révision et de suppression

Created 7 June 2002. Entered into AtoM 22 September 2016.

Langue(s)

Écriture(s)

Sources

Acc4354

Notes relatives à la mise à jour de la notice