Zone d'identification
Type d'entité
Collectivité
Forme autorisée du nom
Stanley Bridge Dairying Company
Forme(s) parallèle(s) du nom
Forme(s) du nom normalisée(s) selon d'autres conventions
Autre(s) forme(s) du nom
Numéro d'immatriculation des collectivités
Zone de description
Dates d'existence
1893-[1940s]
Historique
The Stanley Bridge Dairying Company was incorporated by a private statute of 1893 (Cap. 16) for the manufacture, purchase, and sale of butter and cheese. Milk and cream was collected from patrons on up to eleven routes in the district surrounding Stanley Bridge. This was turned into cheese and butter which the company then sold. Cheese making ceased after the 1934 season but butter continued to be produced until the 1940s.
Lieux
Statut juridique
Fonctions et activités
Textes de référence
Organisation interne/Généalogie
Contexte général
Zone des relations
Zone du contrôle
Identifiant de la description
Identifiant du service responsable de la description
Règles et/ou conventions utilisées
RAD 24.1Ac
Niveau d'élaboration
Niveau de détail
Dates de production, de révision et de suppression
Created 7 June 2002. Entered into AtoM 22 September 2016.
Langue(s)
Écriture(s)
Sources
Acc4354